Λίγους μήνες μετά το λανσάρισμα της νέας γενιάς του i10, η Hyundai έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε την παραγωγή της N-Line έκδοσης του μοντέλου. Εμπνευσμένο από την σειράς Ν της Hyundai, το i10 Ν-Line διακρίνεται από την ιδιαίτερη σπορ εμφάνιση, εξωτερικά και εσωτερικά. Οι αλλαγές εντοπίζονται στη μεγάλη εμπρός μάσκα, που ενσωματώνει στις άκρες του τα LED φώτα ημέρας.

Ακόμα υπάρχει επίσης ένας μικρός διαχύτης στο πίσω μέρος, μαζί με διπλές απολήξεις για την εξάτμιση, κόκκινες λεπτομέρειες στο κάτω μέρος των προφυλακτήρων και ζάντες 16 ιντσών. Στο εσωτερικό, συναντάμε αλουμινένια πεντάλ αλουμινίου, μαζί με κόκκινα ένθετα και ραφές.

1

Μηχανικά, το i10 N-Line φοράει τον 1.000 turbo κινητήρα (T-GDi), απόδοσης 100 ίππων και 172 Nm ροπής, αλλά το μοντέλο θα εφοδιάζεται και με τον 1.200άρη MPi κινητήρα, απόδοσης 84 ίππων και 110 Nm ροπής.

2

Ο Andreas-Christoph Hofmann, αντιπρόεδρος marketin και ανάπτυξης νέων προϊόντων της Hyundai Ευρώπης, δήλωσε:

Με τον πιο δυνατό κινητήρα στο i10, χαρίζουμε στο νέο μοντέλο δυναμισμό και όχι απλά σπορ εμφάνιση. Προσθέτοντας αυτά τα δυναμικά στοιχεία σ’ αυτό το πολύ ασφαλές και αξιόπιστο αυτοκίνητο, επεκτείνουμε την αποδοχή του από μεγαλύτερο αριθμό αγοραστών