Τετρακίνητο, υβριδικό με 400 άλογα το επόμενο Honda Civic Type R;

Σχετικά άρθρα

Φήμες από την Ιαπωνία θέλουν την επόμενη γενιά του Honda Civic Type R να είναι υβριδική και να συνδυάζει τον 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα με δύο ηλεκροκινητήρες, με τον κινητήρα βενζίνης να δίνει κίνηση στους μπροστινούς τροχούς και τους ηλεκτροκινητήρες στους πίσω, κάνοντας έτσι το μοντέλο τετρακίνητο. Το υβριδικό σύνολο θα αποδίδει κοντά στα 400 άλογα, με το νέο Honda Civic Type R να αναμένεται στην αγορά το 2022.

Στις σχετικές ειδήσεις η Honda ανακοίνωσε πως εξαγόρασε το 1% της CATL, μιας κινέζικης εταιρίας κατασκευής μπαταριών, με τις δύο εταιρίες να αναπτύσσουν από κοινού μπαταρίες για τα ηλεκτρικά μοντέλα της πρώτης.

Η CATL έχει συνεργασία επίσης με τις Toyota, Tesla και VW, με το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Honda με μπαταρίες της CATL να κυκλοφορεί στην αγορά της Κίνας το 2022.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...