Ο Mattia Binotto σε δηλώσεις του μετά τις κατατακτήριες δοκιμές είπε πως η Ferrari πρέπει να εργαστεί για να κατανοήσει το φετινό μονοθέσιο, μετά από μια ακόμη απογοητευτική εμφάνιση στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου.

Τα αποτελέσματα δεν είναι αρκετά καλά για μια ομάδα με το όνομα της Ferrari. Πρόκειται για μια πραγματικά απογοητευτική μέρα. Πρέπει να δεχτούμε ότι το χρονόμετρο δεν ψεύδεται ποτέ.

Κατά την διάρκεια των δύο κατατακτηρίων δοκιμών, αν και σε διαφορετικές συνθήκες, δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί, όχι μόνο εναντίον εκείνων που ήταν οι πιο κοντινοί αντίπαλοί μας τα τελευταία χρόνια, αλλά και εναντίον άλλων, που μέχρι χθες ήταν πίσω μας.

Εργαστήκαμε πολύ σκληρά για να φέρουμε τις αναβαθμίσεις νωρίτερα από ό, τι είχε προγραμματιστεί, αλλά δεν έδειξαν την αξία τους στην πίστα. Πρέπει να βρούμε το γιατί και να αλλάξουμε αυτήν την κατάσταση, μια κατάσταση που δεν είναι αρκετά καλή για μια ομάδα με το όνομα της Ferrari.

Η Ferrari έφερε μια σειρά αεροδυναμικών αναβαθμίσεων στο Red Bull Ring αυτό το Σαββατοκύριακο, με περαιτέρω αναβαθμίσεις να φτάσουν στην Ουγγαρία την επόμενη εβδομάδα.