H Ferrari θα φέρει τις αναβαθμίσεις μια εβδομάδα νωρίτερα

Σχετικά άρθρα

Η δεύτερη θέση του Charles Leclerc στον πρώτο αγώνα της σεζόν μπορεί να χάρισε μερικά χαμόγελα στους οπαδούς της ιταλικής ομάδας, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι κάλυψε πολύ μεγαλύτερα προβλήματα της SF1000. Ωστόσο, η Ferrari είναι έτοιμη να αντιδράσει άμεσα, καθώς η ομάδα ανακοίνωσε ότι θα φέρει νωρίτερα τις αναβαθμίσεις που είχε προγραμματίσει να παρουσιάσει στο GP της Ουγγαρίας, και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα του επόμενου Σαββατοκύριακου στην Αυστρία.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Scuderia αναφέρει:

Η SF1000 δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας. Εξαιτίας αυτού, η εξέλιξη της έχει ήδη ξεκινήσει με πλήρη ρυθμό για αρκετό καιρό. Ελπίζουμε ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο στην εισαγωγή του αεροδυναμικού πακέτου που είχε προγραμματιστεί για το Ουγγρικό Grand Prix, ή τουλάχιστον ορισμένα από τα στοιχεία του. Δεν είναι ότι αυτά τα νέα μέρη αναμένεται να γεφυρώσουν εντελώς το κενό μας με το μπροστινό μέρος του grid.

Αλλά η πρόοδος όσον αφορά τους χρόνους θα μπορούσε να επιτρέψει στην ομάδα να καταταχθεί ψηλότερα και να θέσει τους οδηγούς σε καλύτερη κατάσταση ώστε να δείξουν το ταλέντο τους. Επιπλέον, πρόκειται για τον έλεγχο ότι η επιλεγμένη κατεύθυνση της εξέλιξης είναι η σωστή, ακριβώς επειδή θα είναι δυνατό να κάνουμε μια πραγματική back-to-back σύγκριση σε κάθε αναβάθμιση.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ferrari, Louis Camilleri, επαίνεσε τον Leclerc για την απόδοσή του στην Αυστρία, προσθέτοντας ότι η ομάδα θα εργαστεί σκληρά για να καταλάβει γιατί ο Sebastian Vettel ήταν δυσαρεστημένος με την ισορροπία του αυτοκινήτου.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του CEO της ιταλικής εταιρίας, ο οποίος τόνισε:

Γνωρίζουμε ότι έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Σίγουρα δεν είναι η θέση που πρέπει να έχει μια ομάδα όπως η Ferrari και πρέπει να απαντήσουμε αμέσως. Είναι σαφές ότι πρέπει να βελτιωθούμε σε όλα τα μέτωπα. Η μόνη λύση είναι να αντιδράσουμε και είμαι ευχαριστημένος από την άμεση αντίδραση και τη δουλειά που ο Mattia και όλη η ομάδα του κάνουν σε κάθε επίπεδο.

Αυτό δεν είναι μόνο για να φέρει σήμερα στην πίστα ότι είχε προγραμματιστεί να φέρει αύριο, αλλά και για να επιταχύνει το πρόγραμμα εξέλιξης για τους επόμενους αγώνες. Αυτή είναι η απάντηση μιας ενωμένης ομάδας, η οποία σηκώνει τα μανίκια της και αντιμετωπίζει τα προβλήματα, χωρίς να κλαίει.

Είμαστε στην αρχή ενός νέου κύκλου με μακροπρόθεσμο σχέδιο. Οποιαδήποτε αποτυχία σίγουρα δεν θα αλλάξει την πορεία που επιλέξαμε και έχω εμπιστοσύνη στον Mattia και στην ομάδα στην αντιμετώπιση των ελλείψεών μας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr