Ασύρματα ακουστικά από την Klipsch εμπνευσμένα από την McLaren

Σχετικά άρθρα

Η Klipsch είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στα υψηλής πιστότητας προϊόντα ήχου και ως επίσημος συνεργάτης της αγωνιστικής ομάδας της McLaren στη Formula 1, παρουσιάζει τα Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren edition.

Τα συγκεκριμένα ασύρματα ακουστικά, σύμφωνα με την Klipsch “συνδυάσουν τις ασύγκριτες δυνατότητες σχεδίασης της McLaren και τις τεχνικές καινοτομίες της Klipsch, τόσο στον ήχο υψηλής πιστότητας όσο και στη μοναδικά άνετη εφαρμογή των ακουστικών της”.

Κοστίζουν 279 ευρώ και τόσο τα ακουστικά, όσο και η λειτουργική και καινοτόμα θήκη, είναι πιστοποιημένα σε επίπεδο αδιαβροχοποίησης IP67. Συνοδεύονται από 6 ζεύγη από τις πατενταρισμένες σιλικόνες προσαρμογής της Klipsch για κάθε τύπο αυτιού, με το κάθε ζεύγος να είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει τη μέγιστη άνεση και ασφαλή τοποθέτηση.

Η θήκη φορτίζει μέσω θύρας USB-C ή ασύρματα, μέσω του συμπεριλαμβανόμενου pad φόρτισης, με την αυτονομία να είναι έως και 32 ώρες διάρκεια (8 ώρες στα ακουστικά). Επιπλέον, η θήκη φέρει ένα σύστημα αφαίρεσης νερού για να διασφαλίσει ότι τα ακουστικά παραμένουν στεγνά όταν αποθηκεύονται.

Σύμφωνα με την Klipsch, τα T5 II True Wireless Sport McLaren edition προσφέρουν την καλύτερη ηχητική απόδοση στην κατηγορία τους, ενώ διαθέτουν τέσσερα μικρόφωνα δέσμης για την καλύτερη δυνατή αποτύπωση της ομιλίας, με την ανοδιωμένη μεταλλική κεραία να ενισχύει της λήψης σήματος.

Τα ακουστικά και η θήκη είναι φέρουν το Papaya Orange χρώμα της McLaren με λεπτομέρειες από ανθρακόνημα, με τα ακουστικά να συνοδεύονται από ένα βιβλιαράκι ειδικής έκδοσης και μια μεταλλική κάρτα γνησιότητας με σειριακό αριθμό.

Η εταιρία επίσης προσφέρει επίσης και τα Klipsch T5 II True Wireless Sport που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά όπως τα Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren edition. Είναι διαθέσιμα σε 2 χρώματα: λευκό και μαύρο και παρότι υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση, αλλά και ενσύρματη μέσω θύρας USB-C, δεν συμπεριλαμβάνει στο κουτί τους το charging pad. Η τιμή του ανέρχεται στα 229 ευρώ.

Τέλος, τα ακουστικά Klipsch T5 II True Wireless είναι η δεύτερη γενιά του προκατόχου του, T5. Η νέα έκδοση είναι περίπου 25% μικρότερη και προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση σε μακροχρόνια χρήση. Μία νέα κεραία ενίσχυσης σήματος προσφέρει υψηλής ποιότητας σύνδεση μέσω Bluetooth . Τα ακουστικά αυτά είναι πιστοποιημένα σε επίπεδο IP67 και συνοδεύονται από μία λεπτή μεταλλική θήκη φόρτισης, η οποία σε συνδυασμό με τα ακουστικά δίνει 32 ώρες διάρκειας ζωής μπαταρίας (8 ώρες για τα ακουστικά). Κοστίζουν 199 ευρώ.

Μέσω της δωρεάν εφαρμογής της Klipsch, Klipsch Connect App, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το EQ, να αναβαθμίσει το λειτουργικό των ακουστικών, καθώς και έχει πρόσβαση σε οδηγίες χρήσης, οδηγίες επίλυσης προβλημάτων και ένδειξη μπαταρίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα επόμενα μοντέλα της McLaren θα είναι εμπνευσμένα από την F1

Η McLaren ξεκίνησε το teasing της επόμενης σχεδιαστικής της γλώσσας, με την εταιρία να λέει πως η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της θα εμπνέεται από...

Επίσημο: Το Μπαχρέιν εξαγόρασε την McLaren και αναλαμβάνει τον πλήρη έλεγχο της

Tο κρατικό επενδυτικό ταμείο του Μπαχρέιν, Mumtalakat Holding Company, ανακοίνωσε σήμερα ότι ανέλαβε τον πλήρη έλεγχο του ομίλου της McLaren. Το fund -το οποίο...
Autoblog.gr