Η Lamborghini συνεργάστηκε με την κορυφαία μάρκα ήχου Master & Dynamic, και από κοινού παρουσιάζουν μια σειρά από premium over-ear και in-ear ασύρματων ακουστικών. Πρόκειται για τα MW65 και MW07 αντίστοιχα, με τα πρώτα να είναι διαθέσιμα σε ασημί/γκρι/κίτρινο, μαύρο/κίτρινο και μαύρο/γκρι χρώμα, πάντα με Alcantara επένδυση.

Τα ακουστικά διαθέτουν δύο modes ενεργής ακύρωσης θορύβου, ενώ συνδέονται με όλες τις συσκευές μέσω Bluetooth 5.0, έχοντας εμβέλεια 30 μέτρων. Η μπαταρία τους αντέχει για 24 ώρες.

Τα δεύτερα είναι επίσης διαθέσιμα σε τρία χρώματα, σε λευκό με ματ ασημί θήκη, σε γυαλιστερό μαύρο με ματ μαύρη θήκη και σε ματ μαύρο με ματ μαύρη θήκη. Η θήκη φόρτισης είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και παρέχει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 40 ώρες.

Η εμπορική διάθεση των MW65 Active Noise-Cancelling Wireless και MW07 Plus True Wireless Earphones ξεκίνησε την προηγούμενη Παρασκευή, και είναι διαθέσιμα μέσω των επίσημων sites της Lamborghini και της Master & Dynamic. Τα MW65 κοστίζουν €571, ενώ τα MW07 €371.