Οι γιατροί βγάζουν σταδιακά από το κώμα τον Zanardi

Σχετικά άρθρα

Σχεδόν ένα μήνα μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε ο Ιταλός κατά τη διάρκεια αγώνα με χειροποδήλατο και τρεις χειρουργικές επεμβάσεις, οι γιατροί του νοσοκομείου όπου περιθάλπεται ανακοίνωσαν χθες ότι ο Zanardi θα βγει σταδιακά από το τεχνητό κώμα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωσε αναφέρει:

Σε συμφωνία με την οικογένεια, η προοδευτική μείωση της αναλγησίας έχει ξεκινήσει αυτές τις μέρες. Μετά τη μείωση της καταστολής, θα χρειαστούν λίγες μέρες για περαιτέρω αξιολογήσεις στον ασθενή από την πολυεπιστημονική ομάδα που τον φροντίζει, για να επιτρέψει οποιαδήποτε συνέχιση της θεραπευτικής και αποκαταστατικής του πορείας.

Επί του παρόντος, οι καρδιοαναπνευστικές και μεταβολικές παράμετροι του ασθενούς παραμένουν σταθερές, η νευρολογική εικόνα παραμένει σοβαρή και η πρόγνωση παραμένει απόρρητη. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες υγείας του Alex Zanardi θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα σε συμφωνία με την οικογένεια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...