Ο Frank Stephenson έχει σχεδιάσει και την McLaren P1 και σε αυτό το video μας εξηγεί τα μυστικά του σχεδιασμού του βρετανικού hypercar.

Σύμφωνα με αυτόν, άντλησε έμπνευση από την σχεδίαση των ιστιοφόρων προκειμένου να μειώσει τον θόρυβο του αέρα που δημιουργούν οι πλαϊνοί καθρέπτες, ενώ παρότι επιθυμία του ήταν να εξαλείψει τα πίσω φωτιστικά σώματα, κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να συμβεί, αφού το μοντέλο έπρεπε να διαθέτει πίσω φώτα για να μπορεί να κινηθεί νόμιμα σε δημόσιους χώρους. Έτσι τα ενσωμάτωσε στο πίσω μέρος του οχήματος, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Τα μπροστινά φωτιστικά σώματα μιμούνται τον σχεδιασμού του λογότυπου της McLaren, με τον Stephenson να ήθελε η καμπίνα να τοποθετηθεί όσο γίνεται πιο μπροστά για να βελτιωθεί η ορατότητα του οδηγού, ενώ σχεδίασε με τέτοιο τρόπο το μπροστινό μέρος ώστε οι οδηγοί να μπορούν να κάνουν ελιγμούς με το μοντέλο.