Η Maserati παρουσίασε σήμερα τις Trofeo εκδόσεις των Ghibli και Quattroporte, που συμπληρώνουν την Levante Trofeo. Μηχανικά φορούν τον 3,8-λίτρων Twin Turbo V8 κινητήρα απόδοσης 590 ίππων στις 6.250 σ.α.λ. και 730 Nm από τις 2.250 μέχρι 5.000 σ.α.λ, που συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με τη κίνηση να στέλνεται στους πίσω τροχούς.

Η Ghibli Trofeo έχει νέο αεριζόμενο καπό και τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,3 δευτερόλεπτα, ενώ η Quattroporte Trofeo τα κάνει σε 4,5 δευτερόλεπτα.

Και τα δύο μοντέλα έχουν τελική ταχύτητα 326 χλμ/ώρα και φέρουν βελτιώσεις στο πλαίσιο, μπλοκέ διαφορικό, νέες ζάντες 21″, Brembo φρένα, νέους προφυλακτήρες, μαύρη γρίλια, διαχύτη και τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων.

Στο εσωτερικό τα σπορ καθίσματα είναι ντυμένα με δερμάτινες επενδύσεις και με κόκκινες ραφές, υπάρχουν carbon διακοσμητικά, με το λογότυπο “Trofeo” να βρίσκεται ραμμένο στα προσκέφαλα των καθισμάτων. Επίσης υπάρχει οθόνη αφής 10,1” και αναβαθμισμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.