Η Lanzante παρουσίασε τα επτά LM 25 Edition μοντέλα της McLaren

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Ιούνιο η Lanzante ανακοίνωσε την παρουσίαση των LM 25 Editions, για τον εορτασμό των 25 χρόνων από τη νίκη της στον απαιτητικό αγώνα του Le Mans. Η εταιρία δεν είχε ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες, παρά μόνο ότι οι εν λόγω εκδόσεις θα βγουν σε περιορισμένη παραγωγή 7 αυτοκινήτων.

Σήμερα, η Lanzante παρουσιάζει τις επτά LM 25 Editions, μια για κάθε διαθέσιμο μοντέλο της McLaren. Οι εκδόσεις διαθέτουν αυτοκόλλητο βινυλίου στο χρώμα Ueno Gray της αγωνιστικής F1 GTR, ενώ υπάρχουν και διάφορες γκρι λεπτομέρειες, καθώς και βαμμένο γκρι carbon.

Συνεχίζοντας, τα αυτοκίνητα πατάνε σε πεντάμπρατσες carbon ζάντες, γκρι χρώματος, με μπουλόνια τιτανίου, που συνολικά αφαιρούν 7 κιλά από το βάρος του αυτοκινήτου. Οι δαγκάνες των φρένων είναι σε χρυσό χρώμα, ενώ υπάρχει και το λογότυπο LM 25 στο πλαϊνό πίσω μέρος των αυτοκινήτων.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, αλλά η Lanzante προσθέσει νέα αεροδυναμικά εξαρτήματα, χαρίζοντας τους εντυπωσιακή εμφάνιση, ενώ παράλληλα να αφαιρεί όλο το περιττό βάρος από όπου μπορεί.

Καθένα από τα επτά LM 25 μοντέλα βασίζεται σε διαφορετικό μοντέλο της McLaren και μέχρι στιγμής έχουν παρουσιαστεί τα έξι, οι 600 LT coupe και spider, οι 765LT coupe και spider, και οι Senna και Senna GTR. Η μετατροπή διαρκεί τρεις μήνες για κάθε αυτοκίνητο και κοστίζει £144.000 (€160.000).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα επόμενα μοντέλα της McLaren θα είναι εμπνευσμένα από την F1

Η McLaren ξεκίνησε το teasing της επόμενης σχεδιαστικής της γλώσσας, με την εταιρία να λέει πως η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της θα εμπνέεται από...

Επίσημο: Το Μπαχρέιν εξαγόρασε την McLaren και αναλαμβάνει τον πλήρη έλεγχο της

Tο κρατικό επενδυτικό ταμείο του Μπαχρέιν, Mumtalakat Holding Company, ανακοίνωσε σήμερα ότι ανέλαβε τον πλήρη έλεγχο του ομίλου της McLaren. Το fund -το οποίο...

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...
Autoblog.gr