Η Gazoo Racing παρουσιάζει τα αξεσουάρ για το Toyota GR Yaris

Σχετικά άρθρα

Την προηγούμενη εβδομάδα η Toyota έκανε γνωστό ότι ξεκινά η κυκλοφορία GR Yaris στην Ιαπωνία, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε τα αξεσουάρ που είναι διαθέσιμα για το αυτοκίνητο. Σήμερα, η ιαπωνική εταιρία δίνει περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες για τα “GR Parts”, που βελτιώνουν επιπλέον τα δυναμικά και αισθητικά χαρακτηριστικών του GR Yaris.

Η εκτεταμένη σειρά αξεσουάρ είναι διαθέσιμη σε όλες τις εκδόσεις εκτός της RS, δημιουργήθηκε ειδικά από επαγγελματίες οδηγούς και με προδιαγραφές αγώνων. Η λίστα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και μαύρο εμπρός splitter, που μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 12 χλστ.

Διάβασε ακόμη

Από €42.670 το Toyota GR Yaris στην Ελλάδα

Ακόμα, υπάρχει μπάρα θόλων, ενώ προσφέρονται μαύρες πλαϊνές επεκτάσεις για τις ποδιές, και ένας νέος διαχύτης που ενσωματώνει τις -προαιρετικές- τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Συνεχίζοντας, προσφέρεται πλαίσιο για την πινακίδα κυκλοφορίας από carbon, γραφικά για τα πλαϊνά του αμαξώματος, μπουλόνια, βαλβίδες για τα ελαστικά κλπ.

Για το εσωτερικό υπάρχουν νέα πατάκια, νέα προστατευτική επένδυση για το χώρο αποσκευών, carbon φινίρισμα στην κεντρική κονσόλα κλπ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...