CEO της Mercedes: Δεν βλέπω τον λόγο να φύγουμε από την Formula 1

Σχετικά άρθρα

Ο Ola Kallenius, CEO της Mercedes, αλλά και της μητρικής της εταιρίας Daimler, σε πρόσφατη συνέντευξή του δεσμεύτηκε ώστε η γερμανική εταιρία να παραμείνει στην Formula 1, ενώ τόνισε πως εργάζεται για τη μείωση του κόστους και τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των αγώνων ταχύτητας. Όπως είπε χαρακτηριστικά:

Έχουμε τόσους λίγους λόγους να αποχωρήσουμε από την Formula 1, όσες και η Μπάγερν Μονάχου να σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Η Daimler την περίοδο αυτή αναπτύσσει ένα σχέδιο για να κάνει ουδέτερες τις εκπομπές που παράγονται από την αγωνιστική της ομάδα στην Formula 1, και έτσι μεταξύ άλλων θα στραφεί στη χρήση συνθετικών καυσίμων, ενώ παράλληλα θέλει να βελτιώσει το κόστος των αγώνων ταχύτητας.

Ο καθαρός δημοσιονομικός αντίκτυπος θα μειωθεί κατά 50% μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Έχουμε έναν ακόμη πιο επιθετικό στόχο μείωσης κόστους στη Formula 1 από ό, τι για την υπόλοιπη εταιρεία.

ΠηγήReuters.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...