Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Lando Norris ζήτησε συγγνώμη για τα πρόσφατα σχόλιά του σε συνεντεύξεις κατά την διάρκεια του GP Πορτογαλίας, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός Βρετανός οδηγός παραδέχεται ότι ήταν “ηλίθιος και απρόσεκτος” και δεν έδειξε “τον σεβασμό που πρέπει να έχει σε ορισμένους ανθρώπους“, λέγοντας:

Οφείλω μια συγγνώμη. Ήμουν ηλίθιος και απρόσεκτος με κάποια πράγματα που έχω πει τελευταία στα μέσα ενημέρωσης και στις συνεντεύξεις μου και δεν έχω δείξει τον σεβασμό που πρέπει να έχω σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, οπότε ξέρω ότι πρέπει να ζητήσω συγνώμη από αυτούς αλλά και σε όλους που διαβάζουν/ακούνε. Συγγνώμη.

Παρότι ο οδηγός της McLaren δεν ανέφερε σε ποια συγκεκριμένα σχόλια αναφερόταν και σε ποια άτομα, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι αναφέρεται στον Lance Stroll και τον Lewis Hamilton.

Ο Norris ήταν πολύ επικριτικός προς τον Stroll σχετικά με τη σύγκρουση μαζί του στον 17ο γύρο,, η οποία επέφερε στον οδηγό της Racing Point ποινή πέντε δευτερολέπτων, καθώς ο Norris ισχυρίστηκε ότι ο Stroll δεν μαθαίνει από οτιδήποτε κάνει.

Σε άλλη συνέντευξη του, ο Norris φάνηκε επίσης να υποβαθμίζει το επίτευγμα του Hamilton και το ρεκόρ των 92 νικών του, λέγοντας ότι ενώ είναι χαρούμενος για τον συμπατριώτη του, αυτός βασικά βρίσκεται σε ένα μονοθέσιο που θα πρέπει να κερδίζει κάθε αγώνα, και ότι απλά πρέπει να νικήσει έναν ή δύο άλλους οδηγούς.