Hamilton: Φυσικά και είχα επαφές με την Ferrari

Σχετικά άρθρα

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην La Gazzetta dello Sport της Ιταλίας επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει συνομιλίες με την Ferrari για πιθανή του μετακίνηση στην Scuderia.

Συγκεκριμένα ο Lewis Hamilton είπε:

Φυσικά και είχα συνομιλίες με την Ferrari, αλλά ποτέ αυτές δεν προχώρησαν πιο μακριά, αφού καταλαβαίναμε από νωρίς ποιες διαθέσιμες επιλογές υπήρχαν στο τραπέζι, επιλογές που δεν ήταν οι σωστές. Οι θέσεις μας δεν εναρμονίστηκαν ποτέ. Θεωρώ πως το timing έχει σημασία και στο τέλος, όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Τις τελευταίες σεζόν τα δικά μου συμβόλαια ολοκληρώνοντας σε διαφορετικούς χρόνους από εκείνα τον οδηγών της Ferrari.

Ο Hamilton μίλησε και για την συμπεριφορά του, προσθέτοντας πως ξεκαθάρισε από την αρχή στην Mercedes πως πρέπει να τον αφήσουν να κάνει ότι ο ίδιος θεωρεί σωστό:

Στη McLaren ωρίμασα σαν άνθρωπος και σαν οδηγός, αλλά οι άνθρωποι εκεί είχαν συγκεκριμένες απόψεις σχετικά με το πως πρέπει να συμπεριφέρονται οι οδηγοί τους. Αυτό ερχόταν σε αντίθεση με το γεγονός πως εγώ ήμουν πάντα αντικομφορμιστής. Πριν υπογράψω στη Mercedes, τους ξεκαθάρισα πως διαφέρω από τους υπόλοιπους. Πως πρέπει να με αφήσουν να είμαι ο εαυτός μου. Όπως και συνέβη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από τη Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...