Η Jeep teasάρει το ανανεωμένο Compass

Σχετικά άρθρα

Η Jeep ετοιμάζει την ανανεωμένη έκδοση του Compass, με το μοντέλο να αποκτά νέα μάσκα, νέους προφυλακτήρες, νέα φωτιστικά σώματα, νέους προβολείς ομίχλης και στο εσωτερικό συναντάμε νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Επίσης υπάρχουν νέα αλουμινένια στοιχεία, νέες ταπετσαρίες και μηχανικά θα προσφέρεται με τον 1.300αρη turbo τετρακύλινδρο κινητήρα διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις, με 130 και 150 άλογα, με την κίνηση να στέλνεται είτε στους μπροστά είτε σε όλους τους τροχούς. Υπάρχουν διαθέσιμα δύο κιβώτια ταχυτήτων, ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο και ένα 6-τάχυτο αυτόματο ξηρού τύπου διπλού συμπλέκτη.

Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων θα υπάρχει ο 1.600αρης diesel των 120 ίππων και των 320 Nm ροπής που συνδυάζεται μόνο με το 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο που στέλνει τη κίνηση στους μπροστινούς τροχούς.

Το plug-in υβριδικό Compass συνδυάζει τον 1.300άρη τετρακύλινδρο turbo κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα, που αποδίδουν συνδυαστικά 240 άλογα, με τη κίνηση να στέλνεται σε όλους τους τροχούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...