Η Kosmocar-Skoda παρουσιάζει την υπηρεσία MyServiceNow και τα πακέτα σέρβις Clever Packs που έχουν στόχο να προσφέρουν στους κατόχους μοντέλων Skoda μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία άνεσης και ευκολίας για τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου τους, παράλληλα με οικονομικό όφελος έως 30%.

Η νέα υπηρεσία MyServiceNow δίνει τη δυνατότητα για online προγραμματισμό ραντεβού για σέρβις, γρήγορα και εύκολα, από τον υπολογιστή, το τάμπλετ ή το κινητό τηλέφωνο.

Συμπληρώνει τις ήδη γνωστές After Sales υπηρεσίες που προσφέρονται από το περασμένο καλοκαίρι στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service της Kosmocar:

  • Pick-up & Delivery – η παραλαβή για το σέρβις και η επιστροφή-παράδοση του αυτοκινήτου, γίνεται στον χώρο που θα υποδείξει ο πελάτης.
  • Skoda Online Service – ο πελάτης ενημερώνεται με e-mail ή sms και αποκτά online πρόσβαση σε φωτογραφίες ή video για τις επιπλέον εργασίες που ενδεχομένως προκύψουν κατά τον έλεγχο στο συνεργείο και το κόστος αυτών και δίνει τη σχετική έγκριση.
  • Clean Plus – καθαρισμός και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού του αυτοκινήτου, έλεγχος της απόδοσής του, αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας και τοποθέτηση φίλτρου ενεργού άνθρακα, δωρεάν έλεγχος βασικών σημείων.

Τα Clever Packs είναι τρία ειδικά σχεδιασμένα πακέτα σέρβις που περιλαμβάνουν τόσο τα ανταλλακτικά όσο και την εργασία, συνοδευόμενα με την εγγύηση και την τεχνογνωσία του κατασκευαστή. Τα τρία πακέτα αφορούν οχήματα ηλικίας έως 4 ετών, από 4 έως 10 ετών και άνω των 10 ετών, αντίστοιχα. Σύμφωνα με την Skoda, αυτά εξασφαλίζουν ιδανική σχέση αξίας και απόδοσης, λόγω της ποιότητας, λειτουργικότητας και ασφάλειας των γνησίων ανταλλακτικών και της εγγύησης δύο ετών για την εργασία, ενώ ταυτόχρονα, αντιπροσωπεύουν οικονομικό όφελος έως και 30% για τον πελάτη.