To μήνυμα του Sebastian Vettel στο κράνος που χάρισε στον Charles Leclerc

Σχετικά άρθρα

Η κοινή τους θητεία στη Ferrari δεν ήταν πάντα ήρεμη -ποιος μπορεί να ξεχάσει τις επαφές τους στο GP της Βραζιλίας το 2019 και στο φετινό GP της Στυρίας, αλλά δεν υπήρξε ποτέ καμία αμφιβολία ως προς τον σεβασμό που έτρεφε ο Charles Leclerc απέναντι στον Sebastian Vettel, και αντίθετα.

Μετά την ολοκλήρωση του χθεσινού GP στο Abu Dhabi, που σήμανε την λήξη του φετινού πρωταθλήματος της F1 και παράλληλα της θητείας του Sebastian Vettel με τη Ferrari, οι δύο οδηγοί της Scuderia Ferrari αντάλλαξαν τα κράνη τους, και οι δύο οδηγοί έδειξαν τον θαυμασμό τους ο ένας για τον άλλον.

Ο Charles Leclerc φόρεσε ένα ειδικό κράνος τιμώντας τον teammate του, όπου στο πάνω μέρος έγραφε στα γερμανικά “Danke Seb” (Ευχαριστώ Seb), με το σχεδιασμό και τα γραφικά του να είναι ίδια με αυτά που διέθετε το κράνος του Sebastian Vettel. H μόνη διαφορά των κρανών που φόρεσαν οι δύο οδηγοί της Ferrari εντοπίζεται στα χρώματα της σημαίας, ήτοι αυτό που φορούσε ο Vettel είχε τα χρώματα της Γερμανίας, ενώ αυτό του Leclerc είχε τα χρώματα του Μονακό.

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Sebastian Vettel, έγραψε ένα συγκινητικό και αρκετά παρακινητικό μήνυμα στο κράνος του, που έδωσε στον Leclerc, το οποίο έγραφε:

Στον Charles, είσαι ο πιο ταλαντούχος οδηγός που έχω συναντήσει στα 15 μου χρόνια στην F1. Μην το σπαταλήσεις. Αλλά να είσαι σίγουρος, ότι κάνεις να σε κάνει ευτυχισμένο και να χαμογελάς. Ευχαριστώ για τα πάντα!

Από την πλευρά του, ο Leclerc δημοσίευσε μια φωτογραφία γράφοντας:

Έμαθα τόσα πολλά από εσένα ως άτομο και ως οδηγός τα τελευταία δύο χρόνια μαζί. Ευχαριστώ που με ώθησες να βελτιώνομαι όλη την ώρα, ήταν τιμή να είμαι teammate σου και σου εύχομαι ειλικρινά το καλύτερο. Κορυφαίος οδηγός και κορυφαίος άνθρωπος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα