H Formula 1 συζητά με το Amazon για το streamάρισμα των αγώνων

Σχετικά άρθρα

Η Liberty Media διερευνά νέους τρόπους για να προσελκύσει νεότερο κοινό να παρακολουθεί την Formula 1, το οποίο προτιμά να βλέπει τα πάντα μέσω streaming υπηρεσιών και όχι μέσω τηλεόρασης.

Γι’αυτό βρίσκεται σε συζητήσεις με την Amazon, με την είδηση να την επιβεβαιώνει ο CEO της Formula 1, Chase Carey, ο οποίος πρόσθεσε πως έχουν συνομιλίες και με άλλες streaming πλατφόρμες.

Βρισκόμαστε σε ουσιαστικές συζητήσεις με την Amazon και με όλες τι παγκόσμιες ψηφιακές πλατφόρμες. Όλοι τους είναι εξαιρετικά σημαντικοί δυνητικοί συνεργάτες και μια ευκαιρία για εμάς να επεκτείνουμε και να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας.

Η Amazon κατέχει ήδη τα δικαιώματα σε διάφορα αθλήματα, όπως η Αγγλική Premier League και τα τουρνουά τένις ATP και WTA. Επίσης έχει δημιουργήσει μια σειρά 5 επεισοδίων με πρωταγωνιστή τον Fernando Alonso, την “Fernando”, η οποία δείχνει το τι έκανε ο Ισπανός τα δύο χρόνια που βρισκόταν εκτός της Formula 1.

Η Formula 1 συνεργάζεται εδώ και τρία χρόνια με το Netflix για την σειρά Drive to Survive.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...