Ενημέρωση λογισμικού της Tesla μετατρέπει το αυτοκίνητο σε Boombox

Σχετικά άρθρα

Ανήμερα των Χριστουγέννων, η Tesla έκανε διαθέσιμη την “ενημέρωση διακοπών” του λογισμικού των αυτοκινήτων της, το οποίο επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να μετατρέψουν τα αυτοκίνητά τους σε boombox, ήτοι την τροποποίηση ήχων.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα λειτουργία Boombox είναι μέρος του firmware update 2020.48.26 και μεταδίδει έναν προσαρμοσμένο ήχο που ορίζει ο χρήστης, από το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Και φυσικά, όπως μας έχει συνηθίσει η Tesla, το Boombox συνδυάζει τη χρησιμότητα με αρκετή δόση χιούμορ.

Στις σημειώσεις της ενημερωμένης έκδοσης λογισμικού, η Tesla αναφέρει:

Μετατρέψτε το αυτοκίνητό σας σε κινούμενο boombox και διασκεδάστε τα πλήθη με το πρόγραμμα αναπαραγωγής όταν σταθμεύετε. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τον ήχο που κάνει το αυτοκίνητό σας όταν πατάτε τη κόρνα ή όταν οδηγείτε το αυτοκίνητο. Ορίστε μια επιλογή από το ανάλογο μενού ή εισαγάγετε το USB σας και αποθηκεύστε έως και πέντε προσαρμοσμένους ήχους.

Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν ήχους αερίων ή και κατσίκας, αντί για τους συνηθισμένους ήχους ενός τυπικού αυτοκινήτων. Οι ήχοι αερίων δεν είναι μόνο για κόρνα, καθώς στο “Emissions Testing Mode” επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τους συγκεκριμένους ήχους οποιαδήποτε στιγμή.

Εδώ και αρκετό καιρό, οι ιδιοκτήτες των Tesla μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν διάφορους ήχους στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, με τη λειτουργία Boombox να επιτρέπει σε όσα αυτοκίνητα έχουν εγκατεστημένα εξωτερικά ηχεία, να αναπαράγουν ήχους και από το εξωτερικό.

Κάνοντας μια παρένθεση, όσα αυτοκίνητα της Tesla έχουν ημερομηνία κατασκευής μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2019, διαθέτουν ενσωματωμένα εξωτερικά ηχεία. Αυτά προστέθηκαν λόγω των κανονισμών που απαιτούν από ηλεκτρικά αυτοκίνητα να μην είναι εντελώς σιωπηλά, και να εκπέμπουν ένα είδος θορύβου για να γίνονται αντιληπτά από τους πεζούς.

Επιπλέον, η λειτουργία Boombox μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλους λόγους, όπως το “πείραγμα” των γειτόνων, καθώς το αυτοκίνητο μπορεί να αναπαράγει ήχο όπως ένα φορτηγάκι παγωτού. Η δυνατότητα μεταφόρτωσης πέντε μουσικών κομματιών σημαίνει ότι οι κάτοχοι μπορούν να οδηγούν τα οχήματά τους και αυτά να κάνουν όποιο ήχο θέλουν.

Τέλος, στη συγκεκριμένη ενημέρωση του λογισμικού προστίθενται τρία νέα παιχνίδια (The Battle of Polytopia, Cat Quest και Solitaire), καθώς και άλλες βελτιώσεις στην κεντρική οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...