Η Koenigsegg δεν θα κατασκευάσει SUV μοντέλο

Σχετικά άρθρα

Για ακόμη μια φορά ο Christian von Koenigsegg λέει όχι σε ένα SUV μοντέλο από την Koenigsegg, αλλά αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να δούμε μια εκτός δρόμου “Mad Max” έκδοση της Gemera. Όπως είπε:

Το να δημιουργείς κάτι που πρέπει συμπεριφέρεται άσχημα και στη συνέχεια να προσπαθείς να το διορθώσεις δεν είναι κάτι που μας δελεάζει. Μας αρέσει να κατασκευάζουμε αυτοκίνητα με σπορ συμπεριφορά και τα πάντα σε ένα SUV, από την ψηλή θέση οδήγησης, το ψηλό κέντρο βάρους και τους μεγάλους βαριούς τροχούς και ελαστικά, αποτελούν εμπόδιο στην επίτευξη αυτής της σπορ συμπεριφοράς.

Πρόσθεσε ωστόσο πως θα εξετάσουν μια εκτός δρόμου έκδοση της Gemera, μιας και όπως είπε ο von Koenigsegg, παρά την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, το αυτοκίνητο θα συνεχίσει να προσφέρει “σούπερ απόδοση στον δρόμο, αλλά και στους αμμόλοφους”. Ο ίδιος φαντάζεται τη συγκεκριμένη έκδοση σαν ένα αυτοκίνητο παρόμοιας φιλοσοφίας με αυτά των Mad Max ταινιών, με εκτός δρόμου ελαστικά, προστατευτικά προφυλακτήρων κτλ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Koenigsegg επιστρέφει στο Nurburgring

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά την αποτυχημένη προσπάθειά της με την Koenigsegg One:1 στη διαβόητη γερμανική πίστα, η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο...