H McLaren εξετάζει την είσοδο στην Formula E

Σχετικά άρθρα

Η McLaren Racing ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει υπογράψει το δικαίωμα συμμετοχής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula E για την ένατη σεζόν του θεσμού (2022/23), στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αξιολόγησης πιθανών νέων πλατφορμών μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το δικαίωμα συμμετοχής παρέχει στη McLaren την επιλογή να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα ως μία από τις 12 ομάδες, το ανώτατο όριο που ορίζουν οι κανονισμοί για τη σεζόν 2022/23. Σήμερα, η McLaren Racing δεν μπορεί να αγωνιστεί ως εργοστασιακή ομάδα στη Formula E, καθώς το τμήμα McLaren Applied είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής μπαταριών του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, με τη λήξη της σύμβασης στο τέλος της σεζόν 2021/22, η βρετανική ομάδα εξετάζει την συμμετοχή της. Μέσα στο 2021, η McLaren Racing θα αξιολογήσει το ενδεχόμενο της συμμετοχής στο πρωτάθλημα ηλεκτρικών μονοθέσιων, αξιολογώντας μια σειρά κριτηρίων προτού αποφασίσει εάν θα προχωρήσει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...