Η Lucid σχεδιάζει το μέλλον της με βάση το εργοστάσιο της στην Casa Grande της Αριζόνα, το οποίο το ονομάζει Lucid AMP-1. Και όλα περιστρέφονται γύρω από το καινοτόμο βαφείο του εργοστασίου, σχεδιασμένο να επεκταθεί σε φάσεις.

Είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του εργοστασίου και ενσωματώνει τη δέσμευσή της αμερικάνικης εταιρίας για πολυτέλεια και βιωσιμότητα. Τι κάνει το κατάστημα βαφής τόσο κρίσιμο;

1

Σύμφωνα με τον Mike Boike, διευθυντή της παραγωγής:

Όταν χτίζεις ένα βαφείο, πρέπει να το φτιάξεις έχοντας υπόψη τον τελικό όγκο παραγωγής. Την πρώτη χρονιά σχεδιάζουμε να παράξουμε μόνο 30.000 αυτοκίνητα, αλλά σε πλήρη χωρητικότητα, το βαφείο θα υποστηρίζει 400.000 αυτοκίνητα ετησίως.

Πρέπει επίσης να είναι αρκετά μεγάλο για κάθε όχημα μεγέθους που περνά. Θα τεθούμε απέναντι στους καλύτερους στον κόσμο και το γνωρίζουμε. Έτσι, οι διαδικασίες και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τα καλύτερα στον κόσμο. Έχουμε την πιο πρόσφατη και καλύτερη διαδικασία βαφής. Έχουμε τα πιο πρόσφατα και καλύτερα υλικά και έχουμε μια ομάδα μηχανικών υψηλής ισχύος και επαγγελματιών στον τομέα της κατασκευής.