Η Wayne Taylor Racing κέρδισε για 3η συνεχόμενη χρονιά τον 24ωρο αγώνα της Daytona

Σχετικά άρθρα

Η Wayne Taylor Racing πανηγύρισε τη νίκη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον 24ωρο αγώνα της Daytona, με τους Ricky Taylor, Filipe Albuquerque, Alexander Rossi και Helio Castroneves να ανεβαίνουν στο πρώτο σκαλί του βάθρου των νικητών.

Φέτος η ομάδα αγωνίστηκε με ένα μονοθέσιο της Acura, με τους Jimmie Johnson, Kamui Kobayashi, Simon Pagenaud και Mike Rockenfeller με Cadillac να τερματίζουν στη δεύτερη θέση, ενώ οι Oliver Jarvis, Harry Tincknell και Jonathan Bomarito με Mazda τερμάτισαν στη τρίτη θέση.

Στη κατηγορία LMP2 κέρδισαν οι Dwight Merriman, Kyle Tilley, Ryan Dalziel, Paul-Loup Chatin με Oreca, ενώ στη κατηγορία GLTM κέρδισαν οι Antonio Garcia, Jordan Taylor και Nicky Catsbur με Corvette.

Στη νέα κατηγορία LMP3 κέρδισαν οι Gar Robinson, Spencer Pigot, Scott Andrews και Oliver Askew με Ligier, ενώ στη κατηγορία GTD νικητές ήταν οι Russell Ward, Philip Ellis, Indy Dontje και Maro Engel.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά κατηγορία μπορείς να τα δεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...

WEC: 1-2-3 η Porsche στο Κατάρ

Το απόλυτο έκανε η Porsche στον πρώτο αγώνα της σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής, με την γερμανική εταιρία να κάνει το 1-2-3 στον αγώνα...