Ο Kamui Kobayashi κέρδισε τον 24ωρο αγώνα της Daytona

Σχετικά άρθρα

Ο Ιάπωνας Kamui Kobayashi κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον 24ωρο αγώνα αντοχής της Daytona, οδηγώντας το Cadillac DPi-V.R της Wayne Taylor Racing. Συνοδηγοί του Kobayashi ήταν οι Scott Dixon, Regner van der Zande και Ryan Briscoe.

Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για το Cadillac DPi-V.R. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε οι Oliver Jarvis, Tristan Nunez, Olivier Pla με Mazda και στην τρίτη οι Sebastien Bourdais, Loic Duval και Joao Barbosa με Cadillac.

Στην κατηγορία LMP2 κέρδισαν οι Ben Hanley, Henrik Hedman ,Colin Braun και Harrison Newey με Oreca, ενώ στη κατηγορία GLTM κέρδισαν οι John Edwards, Augusto Farfus, Chaz Mostert και Jesse Krohn με BMW M8 GTE.

Τέλος στη κατηγορία GTD νικητές ήταν οι Madison Snow, Bryan Sellers, Corey Lewis και Andrea Caldarelli με Lamborghini Huracan GT3.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά κατηγορία μπορείς να τα δεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...