Tesla προς υπαλλήλους της: Σταματήστε να έρχεστε στη δουλειά ενώ έχετε κορωνοϊό

Σχετικά άρθρα

Η Valerie Workman, η αντιπρόεδρος της Tesla έστειλε ένα εσωτερικό e-mail στις 9 Φεβρουαρίου σε όλους τους υπαλλήλους της εταιρίας, ζητώντας από αυτούς να μην πηγαίνουν για δουλειά εάν έχουν κολλήσει κορωνοϊό ή έχουν συμπτώματα ή έχουν έρθει σε επαφή με κάποιον άλλον άνθρωπο που νοσεί από αυτόν, αφού εμφανίστηκαν περιστατικά που εργαζόμενοι της Tesla πήγαιναν στην εργασία τους είτε ενώ είχαν συμπτώματα της Covid-19, είτε ενώ είχαν έρθει σε επαφή με άτομα που είχαν διαγνωσθεί θετικά στον ιό.

Δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των παραπάνω υπαλλήλων της Tesla που πήγαν στη δουλειά, με την Workman να ενθαρρύνει τους υπαλλήλους της εταιρίας που μπορούν να εργαστούν από το σπίτι τους, να συνεχίσουν να το κάνουν, μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση με τον κορωνοϊό.

Οι εργαζόμενοι της Tesla που θα λάβουν άδεια που σχετίζεται με την Covid-19 θα λάβουν κανονικά τις αποδοχές τους, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν τις ημέρες ασθένειας της άδειάς τους, ξεκαθάρισε η Workman.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 510 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...