Παραδόθηκαν οι δύο πρώτες LM 25 Editions της McLaren

Σχετικά άρθρα

Τον Αύγουστο του 2020 η Lanzante παρουσίασε τις επτά LM 25 Editions, μια για κάθε διαθέσιμο μοντέλο της McLaren, που γιορτάζουν τα 25 χρόνια από τη νίκη της βρετανικής εταιρίας στον απαιτητικό 24ωρο αγώνα του Le Mans.

Κάθε ένα αυτοκίνητο αποτίει φόρο τιμής στην F1 GTR 01R, το αγωνιστικό που κέρδισε το 1995 και πριν λίγες ημέρες, η Lanzante ολοκλήρωσε τις εργασίες στα δύο πρώτα αυτοκίνητα, μια Senna GTR και μια 600LT Spider, τα οποία είναι έτοιμα για παράδοση στους τυχερούς αγοραστές.

Επιπλέον, η εταιρία έκανε γνωστό ότι βρίσκονται ήδη υπό κατασκευή και οι αντίστοιχες παραλλαγές της Senna και της P1 GTR, για χρήση μόνο σε πίστα, με τα υπόλοιπα τρία αυτοκίνητα να ολοκληρώνονται πριν από το τέλος του 2021.

Οι ειδικές εκδόσεις “LM 25 Editions” των αυτοκινήτων διαθέτουν αυτοκόλλητο βινυλίου στο χρώμα Ueno Gray της αγωνιστικής F1 GTR, ενώ υπάρχουν και διάφορες γκρι λεπτομέρειες, καθώς και βαμμένο γκρι carbon.

Συνεχίζοντας, τα αυτοκίνητα πατάνε σε πεντάμπρατσες carbon ζάντες, γκρι χρώματος, με μπουλόνια τιτανίου, που συνολικά αφαιρούν 7 κιλά από το βάρος του αυτοκινήτου. Οι δαγκάνες των φρένων είναι σε χρυσό χρώμα, ενώ υπάρχει και το λογότυπο LM 25 στο πλαϊνό πίσω μέρος των αυτοκινήτων.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, αλλά η Lanzante προσθέσει νέα αεροδυναμικά εξαρτήματα, χαρίζοντας τους εντυπωσιακή εμφάνιση, ενώ παράλληλα να αφαιρεί όλο το περιττό βάρος από όπου μπορεί. Η μετατροπή διαρκεί τρεις μήνες για κάθε αυτοκίνητο και κοστίζει £144.000 (€160.000).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα