Πρόεδρος Stellantis: Η Alfa Romeo και η Lancia θα λάβουν μεγάλες επενδύσεις

Σχετικά άρθρα

Ο John Elkann, ο πρόεδρος της Stellantis, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο ιταλικό κρατικό κανάλι Rai, έκανε γνωστό πως η Alfa Romeo και η Lancia θα λάβουν μεγάλες επενδύσεις στο πλαίσιο της συγχώνευσης της FCA με την PSA, λέγοντας μάλιστα πως οι δύο ιταλικές εταιρίες θα “έχουν μεγαλύτερες ευκαιρίες”.

Ο Elkann πρόσθεσε πως η Alfa Romeo και η Lancia δεν έλαβαν τις επενδύσεις και τους πόρους που θα ήθελαν τα τελευταία χρόνια, με την Stellantis να έχει ξεκινήσει την κοινή ανάπτυξη των μοντέλων της Alfa Romeo, της DS και της Lancia, με την Stellantis να χαρακτηρίζει τα τρία αυτά brands ως premium εταιρίες.

Τα πρώτα μοντέλα των τριών εταιριών που θα αναπτυχθούν από κοινού, αναμένονται στην αγορά έως το 2024, με την Marion David, επικεφαλής προϊοντικού σχεδιασμού της DS να αναφέρει πως τα μελλοντικά μοντέλα της Alfa Romeo, της DS και της Lancia, “θα μοιράζονται κινητήρες και άλλα premium χαρακτηριστικά”, που θα τα διαφοροποιούν από τα mainstream brands του ομίλου.

ΠηγήReuters.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Stellantis: Νέα εθελούσια έξοδος για περισσότερους από 3.000 εργαζομένους της

Η Stellantis υπέγραψε περαιτέρω συμφωνίες με τα συνδικάτα στην Ιταλία για εθελούσιες εξόδους, που θα μπορούσαν να μειώσουν το εργατικό δυναμικό της εταιρίας κατά...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr