Volkswagen Transporter T6.1 Sportline

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen βγάζει στην αγορά την Sportline έκδοση του Transporter 6.1 που φέρει νέο bodykit αποτελούμενο από νέους προφυλακτήρες, κόκκινη διακοσμητική λωρίδα στη γρίλια, πλαϊνές ποδιές και αεροτομή.

Η ανάρτηση είναι νέα και μειώνει την απόσταση από το έδαφος στο 3 εκατοστά, οι ζάντες είναι 18″, με το όχημα να προσφέρεται σε τρία εξωτερικά χρώματα (Indium Gray, Fortana Red, Ravenna Blue και Copper Bronze).

Επίσης φέρει Nappa δερμάτινες και σουέτ επενδύσεις, θερμαινόμενα καθίσματα, ψηφιακό πίνακα οργάνων, αυτόματο κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας, ενεργό cruise control με αυτόματο σύστημα φρεναρίσματος, αισθητήρες παρκαρίσματος μπροστά και πίσω, όπως και σύστημα συναγερμού.

Επιπλέον η Sportline έκδοση είναι διαθέσιμη και σε έκδοση Black που έχει μαύρες ζάντες, μαύρες ματ πλαϊνές ποδιές, ανάρτηση της Eibach, Black Edition αυτοκόλλητα και φιμέ παράθυρα.

Κίνηση παίρνει από τον 2.0 TDI κινητήρα απόδοσης 201 ίππων που συνδυάζεται με 7-τάχυτο DSG κιβώτιο ταχυτήτων. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 8,9 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 202 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...