Red Dot βραβεία για τα Honda Jazz e:HEV και Jazz Crosstar

Σχετικά άρθρα

Τα νέα Honda Jazz e:HEV και Jazz Crosstar καθώς και το scooter Forza 750 κέρδισαν τα βραβεία στο θεσμό Red Dot Awards 2021 στην κατηγορία “Προϊοντικός Σχεδιασμός:”. Τα διεθνούς κύρους βραβεία απονέμονται μόνο σε προϊόντα κορυφαίας σχεδιαστικής ποιότητας σε επίπεδο προϊόντος, brand και επικοινωνίας.

Ο Toshinobu Minami, Chief Operating Officer, Design Center της Honda δήλωσε:

Είχαμε μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά, κατακτώντας αρκετά βραβεία στη κατηγορία “Προϊοντικός Σχεδιασμός” του διεθνώς αναγνωρισμένου θεσμού Red Dot.

Από τότε που ιδρύθηκε η Honda, στόχος μας ήταν πάντα ο προϊοντικός σχεδιασμός να αποτυπώνει τη φιλοσοφία μας να κάνουμε την καθημερινότητα των πελατών μας πιο απολαυστική και βλέπουμε τώρα τις διακρίσεις αυτές ως επιβράβευση των προσπαθειών μας. Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε στο ίδιο πνεύμα, σκεπτόμενοι αντισυμβατικά και σχεδιάζοντας προϊόντα που ‘ξαφνιάζουν και ενθουσιάζουν’ τους πελάτες στη καθημερινότητά τους.

Ο θεσμός Red Dot είναι μία ετήσια διοργάνωση της οποίας την κριτική επιτροπή απαρτίζουν 50 διεθνώς καταξιωμένοι ειδικοί, οι οποίοι δοκιμάζουν, αξιολογούν και εξετάζουν το κάθε υποψήφιο μοντέλο, αναζητώντας χαρακτηριστικά εξαιρετικής σχεδίασης και καινοτομίας. Τα κριτήρια επιλογής επαναξιολογούνται και αναπροσαρμόζονται κάθε χρόνο, ώστε να αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες τεχνικές, κοινωνικές οικονομικές και οικολογικές απαιτήσεις.

Το Jazz e:HEV και το Jazz Crosstar e:HEV είναι ευθυγραμμισμένα με τη δέσμευση της Honda να εξηλεκτρίσει το 100% της ευρωπαϊκής γκάμας μοντέλων της μέχρι το 2022. Η σχεδίαση του Jazz ενσαρκώνει τη φιλοσοφία “Yoo no bi” της Honda, η οποία αναγνωρίζει την ομορφιά που υπάρχει σε καθημερινά πράγματα τα οποία βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου, ώστε να γίνονται ακόμα πιο ελκυστικά και εργονομικά.

Το Jazz ενσαρκώνει επίσης τη σχεδιαστική φιλοσοφία “Man-Maximum, Machine-Minimum” (M/M) της Honda, που πρεσβεύει ότι ο σκοπός της τεχνολογίας και της σχεδίασης είναι να εξυπηρετούν τις ανάγκες του οδηγού και των επιβατών. Το αποτέλεσμα είναι ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει λειτουργικότητα και πρακτικότητα – κάτι το οποίο εκφράζεται μέσα από καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως τα Magic Seats – παραμένοντας συγχρόνως κομψό και μοντέρνο.

Η έκδοση Crosstar δημιουργήθηκε για να διευρύνει την απήχηση του μοντέλου, αντιπροσωπεύοντας μία “πιο SUV” πρόταση. Ο χαρακτήρας διαμορφώνεται μέσα από στοιχεία όπως η μάσκα, τα μαύρα πλαστικά περιμετρικά του αυτοκινήτου, τα μαρσπιέ και οι ράγες οροφής.

Οι τελευταίες διακρίσεις αποτελούν συνέχεια άλλων πρόσφατων επιτυχιών της Honda στο θεσμό Red Dot, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της μάρκας στο σχεδιασμό ελκυστικών προϊόντων χωρίς συμβιβασμούς. Το 2020, το Honda e απέσπασε τον κορυφαίο τίτλο, “Best of the Best” και διακρίθηκε δίπλα στην CBR1000RR-R Fireblade SP superbike – την πρώτη μοτοσυκλέτα της Honda που κέρδισε ένα βραβείο Red Dot. Άλλα μοντέλα της Honda που έχουν διακριθεί στο θεσμό είναι το Honda S2000 το 2001, το Civic το 2006, και το Ευρωπαϊκό Accord Tourer το 2008.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...

Η Honda ανακαλεί 427.382 CR-V

Η Honda ανακαλεί 427.382 οχήματα CR-V που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2018 και 2022 επειδή μια ασφάλεια που λείπει στο καλώδιο της μπαταρίας 12 volt μπορεί...

Νέο προωθητικό πρόγραμμα Honda Dream Offers

Με την παρουσίαση της νέας γενιάς CR-V και των ολοκαίνουργιων ZR-V και e:Ny1, η Honda στην Ελλάδα παρουσιάζει το νέο προωθητικό πρόγραμμα "Honda Dream...