Το Volkswagen Golf R Variant σε δοκιμές στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen δοκιμάζει στη πίστα του Nurburgring την wagon έκδοση νέου Golf R, με το αυτοκίνητο να μην έχει το παραμικρό καμουφλάζ. Κάτω από το καπό του θα υπάρχει ο 2,0-λιτρος TSI κινητήρας απόδοσης 320 ίππων με 420 Nm ροπής.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 7-τάχυτο DSG αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να στέλνεται σε όλους τους τροχούς. Στιλιστικά ξεχωρίζει από τους νέους προφυλακτήρες, τη νέα γρίλια, την αεροτομή, από τις πλαϊνές ποδιές, τον διαχύτη και από τις τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων.

Οι ζάντες είναι διαστάσεων 18″, ενώ θα υπάρχουν και 19″ στον πρόσθετο εξοπλισμό. Η ανάρτηση είναι σκληρότερη, με την απόσταση από το έδαφος να μειώνεται κατά 2 εκατοστά σε σχέση με την απλή έκδοση του Golf Variant.

Τα φρένα αποτελούνται από δίσκους 358 mm μπροστά με διπίστονες αλουμινένιες δαγκάνες και δίσκους 330 mm πίσω με μονοπίστονες δαγκάνες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...