Η Bugatti Chiron Sport Les Legendes Du Ciel συναντά το Rafale

Σχετικά άρθρα

Θέλοντας να αναπτερωθεί το γαλλικό αίσθημα, η Bugatti πήρε μια Chiron Sport Les Legendes du Ciel και την έστησε δίπλα σε ένα Dassault Rafale Marine, το νέο μαχητικό αεροσκάφος, που έχει παραγγείλει και η Ελλάδα.

Το παραπάνω video δεν είναι πρωτότυπο, καθώς έχουμε δει πολλάκις στο παρελθόν “κόντρες” μεταξύ αυτοκινήτων και μαχητικών αεροσκαφών, αλλά οι εντυπωσιακές γαλλικές κατασκευές είναι αρκετές για να πατήσεις το play. Επιπλέον, η μικρή διάρκεια του video και η σκηνοθεσία του το καθιστούν εξαιρετικά καλό.

Η Bugatti Chiron Sport Les Legendes Du Ciel παρουσιάστηκε τον περασμένο Νοέμβριο, και θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή μόλις 20 μονάδων, έναντι €2,88 εκατ. έκαστη και με αυτή η Bugatti γιορτάζει την επιτυχία της στον κλάδο των αεροσκαφών και των αγώνων στις αρχές του 20ού αιώνα.

Είναι βαμμένη σε γκρι ματ χρώμα, φέρει μια λευκή διακοσμητική λωρίδα, τα χρώματα της γαλλικής σημαίας στις πλαϊνές ποδιές, μαύρη γρίλια και ειδικά λογότυπα. Στο εσωτερικό υπάρχουν ειδικά λογότυπα, καφέ δερμάτινες επενδύσεις, όπως και το σκίτσο ενός Nieuport 17 αεροσκάφους.

Μηχανικά δεν υπάρχει καμία αλλαγή και έτσι ο W16 quad-turbo κινητήρας αποδίδει 1.500 άλογα με 1.600 Nm ροπής. Από την άλλη, το Rafale είναι ένα δελταπτέρυγο, δικινητήριο μαχητικό και κινείται από δύο Snecma M88, απόδοσης 58.550 Newtons ώσης, που πρόχειρα μεταφράζονται σε 5.727 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...