Οκταθέσιο θωρακισμένο Toyota Land Cruiser 79

Σχετικά άρθρα

Η SVI Engineering είναι μια εταιρία από τη Νότια Αφρική που ειδικεύεται στη κατασκευή θωρακισμένων οχημάτων και η πιο πρόσφατη δημιουργία της είναι το Max 3 που βασίζεται στο Toyota Land Cruiser 7.

Ο σχεδιασμός του είναι εντελώς διαφορετικός και μπορεί να μεταφέρει έως και 8 επιβάτες. Χάρη στη βαριά θωράκιση που αποτελείται από αλεξίσφαιρα τζάμια και ατσάλινο σώμα πάχους 3,8 εκατοστών, το όχημα προσφέρει βαλλιστική προστασία επιπέδου B6.

Παράλληλα, υπάρχει έκδοση με προσφερόμενη βαλλιστική προστασία επιπέδου B7, αλλά και μια στρατιωτική έκδοση που μπορεί να εξοπλιστεί με βάσεις για πολυβόλο και κάνες διαμετρήματος 50 χιλιοστών.

Κίνηση παίρνει από έναν V8 4,5-λίτρων turbodiesel κινητήρα απόδοσης 202 ίππων με 430 Nm ροπής. Έχει τελική ταχύτητα 140 χλμ/ώρα, με το Max 3 να φέρει αναβαθμισμένη ανάρτηση και να κοστίζει από 1,8 εκατ. ραντ Νοτίου Αφρικής (105.845 ευρώ).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...