Την περασμένη Πέμπτη η Rolls-Royce παρουσίασε την Boat Tail, μια νέα one-off δημιουργία της που φημολογείται πως πουλήθηκε για 20 εκατ. λίρες (23 εκατ. ευρώ). Δημοσιεύματα από την Αγγλία θέλουν την Beyonce και τον Jay Z να είναι οι ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου, με την Rolls-Royce φυσικά να μην αποκαλύπτει την ταυτότητα του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ούτε το ποσό που αυτός πλήρωσε για να το αποκτήσει.

Η Beyonce και ο Jay Z έχουν περιουσία που εκτιμάται στα 1,9 δισ. δολάρια, με την Rolls-Royce Boat Tail να είναι ένα δίπορτο coupe μοντέλο που βασίζεται στην πλατφόρμα της Phantom, έχοντας μήκος 5,8 μέτρων και εντελώς διαφορετική σχεδίαση, νέα φωτιστικά σώματα, με τις πόρτες να ανοίγουν ανάποδα.

Το αυτοκίνητο αντλεί έμπνευση από τα γιοτ, είναι βαμμένο σε μπλε χρώμα, με το πορτμπαγκάζ να είναι κατασκευασμένο από ξύλο και μέσα του να συναντάμε ψυγείο που χωρά δύο σαμπάνιες, ποτήρια, ασημένια μαχαιροπήρουνα, πορσελάνινα πιάτα, τραπεζάκια αλλά και μια ομπρέλα.

Η οροφή είναι πλήρως αφαιρούμενη και στο εσωτερικό συναντάμε γαλάζιες δερμάτινες επενδύσεις, ξύλινα διακοσμητικά και μπλε λεπτομέρειες. Σύμφωνα με την Rolls-Royce, το αυτοκίνητο χρειάστηκε 4 χρόνια για να αναπτυχθεί και να κατασκευαστεί.