Rolls-Royce Boat Tail. Μια νέα one-off δημιουργία αξίας 23 εκατ. ευρώ

Σχετικά άρθρα

Από το 2018 είχε γίνει γνωστή η είδηση πως η Rolls-Royce είχε κατοχυρώσει το όνομα Boat Tail προκειμένου να το χρησιμοποιήσει σε μια νέα one-off δημιουργία της και τρία χρόνια μετά η βρετανική εταιρία μας δείχνει το εν λόγω αυτοκίνητο.

Η Rolls-Royce Boat Tail είναι ένα δίπορτο coupe μοντέλο που βασίζεται στην πλατφόρμα της Phantom, έχοντας μήκος 5,8 μέτρων και εντελώς διαφορετική σχεδίαση, νέα φωτιστικά σώματα, με τις πόρτες να ανοίγουν ανάποδα.

Το αυτοκίνητο αντλεί έμπνευση από τα γιοτ, είναι βαμμένο σε μπλε χρώμα, με το πορτμπαγκάζ να είναι κατασκευασμένο από ξύλο και μέσα του να συναντάμε ψυγείο που χωρά δύο σαμπάνιες, ποτήρια, ασημένια μαχαιροπήρουνα, πορσελάνινα πιάτα, τραπεζάκια αλλά και μια ομπρέλα.

Η οροφή είναι πλήρως αφαιρούμενη και στο εσωτερικό συναντάμε γαλάζιες δερμάτινες επενδύσεις, ξύλινα διακοσμητικά και μπλε λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με την Rolls-Royce, το αυτοκίνητο χρειάστηκε 4 χρόνια για να αναπτυχθεί και να κατασκευαστεί και ο ιδιοκτήτης του έβαλε βαθιά το χέρι στη τσέπη για να το αποκτήσει, μιας και φημολογείται πως πλήρωσε 20 εκατ. λίρες (23 εκατ. ευρώ).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα