Η MSO βάφει σε “χαμαιλέων” χρώμα την McLaren 765LT

Σχετικά άρθρα

To MSO τμήμα της McLaren ετοίμασε μια αρκετά ξεχωριστή 765LT, η οποία είναι βαμμένη σε ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα. Πιο συγκεκριμένα, η βρετανική εταιρία επαναφέρει στην επικαιρότητα τα χρώματα “χαμαιλέοντα”, όπου το αυτοκίνητο αλλάζει χρώμα ανάλογα από την γωνία που το κοιτάς.

Η 765LT είναι βαμμένη στο “Cerberus Pearl”, με το πολύ ιδιαίτερο χρώμα να φέρει μπλε, μοβ, χρυσό και/ή πορτοκαλί χρώμα, ανάλογα το φως που πέφτει πάνω του και την γωνία που το παρατηρείς. Εκτός από το ειδικό χρώμα, η 765LT έχει κάποιες προσθήκες από την MSO. Για παράδειγμα, υπάρχει ένας αεραγωγός οροφής, και ένα roll bar πίσω από τα καθίσματα, ενώ η καμπίνα της 765LT φωτίζεται περαιτέρω με πορτοκαλί τόνους, που συνδυάζονται με τις δαγκάνες των φρένων.

Μηχανικά δεν αλλάζει κάτι, με το βρετανικό supercar να παίρνει κίνηση από τον 4,0-λιτρο twin-turbo V8 κινητήρα, που αποδίδει 765 άλογα στις 7.500 σ.α.λ., με τη ροπή να αγγίζει τα 800 Nm στις 5.500 σ.α.λ, αλλά video από δυναμομετρήσεις έχουν δείξει πως ο V8 4,0-λίτρων twin-turbo κινητήρας του αποδίδει κοντά στα 885-900 άλογα. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,8 δευτ., τα 0-200 χλμ/ώρα σε 7 δευτ., και τα το 0-300 χλμ/ώρα σε 18 δευτ. Η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 330 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...