7 από τα πιο άσχημα αγωνιστικά που έτρεξαν ποτέ

Σχετικά άρθρα

Μερικές φορές ο μηχανοκίνητος αθλητισμός δημιουργεί πολύ όμορφα αγωνιστικά, και μερικές φορές δημιουργεί εκπληκτικά προϊόντα βιομηχανικού σχεδιασμού που δεν μπορείς παρά να τα θαυμάζεις. Ωστόσο, στον μηχανοκίνητο αθλητισμό ένα “όμορφο” αγωνιστικό είναι αυτό που κερδίζει, όσο άσχημο μπορεί να το χαρακτηρίσει κάποιος με τα αντικειμενικά “γυαλιά” του.

Στο παραπάνω video -σύμφωνα με το επίσημο κανάλι του Goodwood- θα δεις μερικά από τα πιο άσχημα αγωνιστικά, τα οποία ακολουθούν το κανόνα του “form follow function”, ή στην γλώσσα του σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής “λειτουργισμός”.

Αυτά είναι το Caterham CT05 (μονοθέσιο της F1 του 2014), το Dallara DP-01 του 2003, το Panoz Abruzzi του 2011, το Ensign N179 (μονοθέσιο της F1 του 1979), η Porsche 917/20 “Pink Pig” του 1969, η Renault R29 (μονοθέσιο της F1 του 2009) και το Deltawing Coupe, που έτρεξε στο Le Mans το 2012.

Όταν η Formula 1 γίνεται άσχημη…Μέρος 1o

Όταν η Formula 1 γίνεται άσχημη… Μέρος 1ο

Όταν η Formula 1 γίνεται άσχημη…Μέρος 2ο

Όταν η Formula 1 γίνεται άσχημη… Μέρος 2ο

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...