Με 100% πληρότητα οι κερκίδες του Silverstone για το Βρετανικό Grand Prix

Σχετικά άρθρα

Οι διοργανωτές του Βρετανικού GP ανακοίνωσαν ότι στις κερκίδες της πίστα του Silverstone θα βρεθούν 140.000 θεατές, ήτοι θα είναι διαθέσιμες όλες οι θέσεις της εγκατάστασης. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 16-18 Ιουλίου, μια ημέρα πριν από την άρση των τελευταίων περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό.

Ωστόσο, οι διοργανωτές εξασφάλισαν την συγκατάβαση της κυβέρνησης, και έτσι θα βρεθούν στις κερκίδες φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν από κοντά κάτι που στερήθηκαν πέρσι. Το 2019, το Βρετανικό GP είχε κόψει 141.000 εισιτήρια, μόνο την ημέρα του αγώνα.

Σε δήλωση των διοργανωτών, επιβεβαιώθηκε ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων θα ζητηθούν να δείξουν είτε αρνητικό τεστ για την Covid-19, το οποίο θα έχει πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών από την άφιξη τους στο Silverstone, είτε πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού, με την δεύτερη δόση να έχει ληφθεί τουλάχιστον 14 ημέρες πριν από την πρώτη ημέρα παρακολούθησης του βρετανικού Grand Prix.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr