Η Suzuki προχωρά στην ανάκληση 32.800 Jimny παραγωγής από το 2018 έως τον Δεκέμβριο του 2020, επειδή τα καλώδια της πλεξούδας της πόρτας του οδηγού και του συνοδηγού, λόγω λανθασμένου σχεδιασμού, ενδέχεται να υποστούν ζημιά ή και να κοπούν, από την επαναλαμβανόμενη κίνηση ανοίγματος και κλεισίματος των θυρών.

Λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος, σε περίπτωση ατυχήματος, είναι πιθανό οι πλευρικοί αερόσακοι να μην αναπτυχθούν σωστά, αυξάνοντας τον κίνδυνο τραυματισμού του οδηγού και του συνοδηγού.

Επιπλέον η εταιρία ανακαλεί επιπλέον 7.052 Jimny παραγωγής μεταξύ 9 Μάϊου και 22 Νοεμβρίου 2018, επειδή η φτερωτή τροφοδοσίας καυσίμου στην αντλία καυσίμου, η οποία είναι κατασκευασμένη από ρητίνη, μπορεί να διογκωθεί και να παραμορφωθεί λόγω της ανεπαρκούς πυκνότητας του υλικού από το οποίο είναι κατασκευασμένη.

Κατά συνέπεια, η φτερωτή ενδέχεται να επηρεάσει το περίβλημα της αντλίας καυσίμου, με αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία της αντλίας. Ως αποτέλεσμα ο κινητήρας θα μπορούσε να σταματήσει κατά την οδήγηση, αυξάνοντας τον κίνδυνο ατυχήματος.