Παρίσι: Όριο ταχύτητας τα 30 χλμ/ώρα

Σχετικά άρθρα

Από τις 30 Αυγούστου και έπειτα σχεδόν όλοι οι δρόμοι του Παρισιού θα έχουν όριο ταχύτητας τα 30 χλμ/ώρα, σε μια κίνηση που έχει ως στόχο την μείωση των ατυχημάτων, των τραυματισμών και των θανάτων που σχετίζονται με αυτά, τον περιορισμό των εκπομπών ρύπων αλλά και τη μείωση της ηχορύπανσης.

Διάβασε ακόμη

Το Παρίσι θα απαγορεύσει την κυκλοφορία οχημάτων στο κέντρο της πόλης το 2022

Αυτό αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο της γαλλικής πρωτεύουσας που πιστεύει πως λόγω του μέτρου θα ενισχυθεί η τάση για μετακινήσεις στην πόλη με ποδήλατο.

Από το μέτρο θα εξαιρεθούν ορισμένοι λεωφόροι και μεγάλοι δρόμοι του Παρισιού, στους οποίους το όριο ταχύτητας θα παραμείνει στα 50 χλμ/ώρα, ενώ ο περιφερειακός του Παρισιού θα εξακολουθεί να έχει όριο ταχύτητας τα 70 χλμ/ώρα.

Διάβασε επίσης

Η Ισπανία μειώνει το όριο ταχύτητας στις πόλεις στα 30 χλμ/ώρα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...