Έτοιμες για παράδοση Porsche καταστράφηκαν σε επίσημη αντιπροσωπεία, από τις φονικές πλημμύρες στη Γερμανία

Σχετικά άρθρα

Πριν λίγες ημέρες διάβασες για τις φονικές πλημμύρες στη Γερμανία και είδες δεκάδες ολοκαίνουρια Audi να έχουν καταστραφεί μέσα σε αντιπροσωπεία της εταιρίας στο Λεβερκούζεν. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην αντιπροσωπεία της Porsche στο Heilbronn, μια πόλη στον ποταμό Neckar στη νοτιοδυτική Γερμανία.

Όπως μπορείς να δεις στο παραπάνω video, η στάθμη του νερού στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης της αντιπροσωπείας είναι πάνω από 500 χλστ. (κρίνοντας από τους τροχούς των αυτοκινήτων), παρότι το video είναι τραβηγμένο χθες, 19 Ιουλίου, με την κακοκαιρία να έχει εξασθενίσει. Είναι δεδομένο ότι το νερό έχει μπει και μέσα στις εγκαταστάσεις, καταστρέφοντας επιπλέον αυτοκίνητα.

Διακρίνονται τουλάχιστον τρεις κατεστραμμένες Porsche 911 (992), συμπεριλαμβανομένου μια 911 Carrera 4S Cabriolet, ενός 911 Turbo και μια 911 Coupe, οι οποίες ήταν έτοιμες για παράδοση στους νέους ιδιοκτήτες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...