Οι πρώτες live φωτογραφίες του νέου Kia Sportage

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές Ιουνίου, η Kia παρουσίασε τη νέα -πέμπτη- γενιά του Sportage, και σήμερα ξεκίνησε η εμπορική πορεία του δημοφιλούς SUV στην αγορά της Νοτίου Κορέας. Για τον λόγο αυτό, η Kia έδωσε στη δημοσιότητα μερικές live φωτογραφίες του μοντέλου, που μας δείχνουν λεπτομερώς τον σχεδιασμό του Sportage.

Το νέο μοντέλο (κωδική ονομασία NQ5) υιοθετεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία “Opposites United της Kia, η οποία αρχικά έκανε το ντεμπούτο της με το EV6. Το Sportage φέρει έναν εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό από το μοντέλο της προηγούμενης γενιάς, με την μάσκα πλέον να ονομάζεται Digital Tiger Face (από Tiger Nose).

Αυτή εκτείνεται σε όλο το πλάτος του αυτοκινήτου, ενώ στο πίσω μέρος, οι μυώδεις γραμμές των ώμων συγκλίνουν ομαλά ώστε να συναντήσουν τα λεπτά LED φώτα, που πλαισιώνουν το νέο λογότυπο της Kia. To μήκος Sportage ανέρχεται σε 4.660 χλστ., με το μεταξόνιο να αγγίζει τα 2.755 χλστ.

Το νέο Sportage εξοπλίζεται με νέο Terrain Mode που προσαρμόζει τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου ανάλογα με το αν κινείται σε χιόνι, λάσπη και άμμο, με το Drive Mode να έχει 4 ρυθμίσεις (Comfort, Eco, Sport και Smart). Επιπλέον υπάρχει ηλεκτρονικός έλεγχος ανάρτησης (ECS), με τα υβριδικά και plug-in υβριδικά μοντέλα να διαθέτουν επίσης την τεχνολογία E-Handling.

Διάβασε ακόμα

Οι κινητήρες του νέου Kia Sportage

Σε ότι αφορά τα συστήματα ασφαλείας, το νέο Sportage εφοδιάζεται με Forward Collision-Avoidance Assist, Highway Driving Assist, Smart Cruise Control που βασίζεται στο σύστημα πλοήγησης, Remote Smart Parking Assist, Blind-Spot Collision-Avoidance Assist και Blind-Spot View Monitor.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...