Είναι αυτή η νέα BMW Σειράς 7; [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

Ανανέωση: Πρόκειται για rendering δημιουργία και όχι για διαρροή.

Στο περιθώριο της έκθεσης του Μονάχου η BMW θα παρουσιάσει το πρωτότυπο της νέας γενιάς της Σειράς 7 και αυτή η φωτογραφία μας δείχνει τη νέα γερμανική λιμουζίνα.

Ο σχεδιασμός της είναι εντελώς διαφορετικός από αυτόν της τωρινής γενιάς, με το μοντέλο να έχει πολύ λεπτά LED φωτιστικά σώματα και σχετικά μικρότερη γρίλια.

Το μοντέλο θα προσφέρεται και ως αμιγώς ηλεκτρικό. Με τον V12 κινητήρα της M760i έκδοσης να καταργείται, η κορυφαία έκδοση της νέας Σειράς 7 θα είναι ονομάζεται Mi7 ή i7 M60 και θα αποδίδει 650-680 άλογα από δύο ηλεκτροκινητήρες, που θα αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία 100-120 kWh που θα δίνει αυτονομία 640+ χλμ ανά φόρτιση, ενώ τα 0-100 χλμ/ώρα θα είναι σε θέση να τα κάνει σε λιγότερο από 3,9 δευτερόλεπτα.

Επίσης θα υπάρχουν οι ηλεκτρικές εκδόσεις i740 και i750 AWD, με την πρώτη να διαθέτει μόνο έναν ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα και την δεύτερη να έχει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα, με την απόδοση των δύο αυτών εκδόσεων να κυμαίνεται μεταξύ 350 και 450 ίππων. Και οι τρεις ηλεκτρικές εκδόσεις θα υποστηρίζουν ταχεία φόρτιση.

Μαζί με την ηλεκτρική έκδοση της Σειράς 7, η νέα γενιά του μοντέλου θα διατίθεται και σε plug-in υβριδική έκδοση, ενώ θα συνεχίσουν να υπάρχουν οι βενζινοκίνητες και πετρελαιοκίνητες εκδόσεις (όπως οι 740i και 735d), με όλες τις εκδόσεις να βασίζονται στην ίδια πλατφόρμα.

Η plug-in υβριδική έκδοση θα ονομαστεί M750e και θα συνδυάζει έναν turbo 3,0-λιτρο εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα. Θα αντικαταστήσει στην τωρινή έκδοση 750i και θα αποδίδει περισσότερα από 500 άλογα.

ΠηγήMotofilm.pl

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BMW M2 CSL από την Alpha-N Performance

Η Alpha-N Performance πρόλαβε την BMW και παρουσίασε την CSL έκδοση της νέας γενιάς της M2. Στιλιστικά η εταιρία τοποθετεί στην Μ2 νέο bodykit...

Αυτό είναι το BMW Vision Neue Klasse X Concept

Αυτό είναι το Vision Neue Klasse X Concept, το νέο πρωτότυπο της BMW που θα παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες και μας δείχνουν το...

Η Manhart βελτιώνει τις BMW X5 M και X6 M

Η Manhart ετοίμασε bodykits για τις ανανεωμένες BMW X5 M και X6 M. Αυτά είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και αποτελούνται από νέους προφυλακτήρες, πλαϊνές...
Autoblog.gr