Δες μια υπερσπάνια Porsche 911 (930) Turbo RUF Slantnose να πλένεται μετά από 10 χρόνια

Σχετικά άρθρα

Η 911 (930) Slantnose ήταν απάντηση της Porsche στους εύπορους πελάτες της, οι οποίοι ζητούσαν μία street-legal έκδοση της 935 Group 5. Το Sonderwunschprogramm (Special Wishes Program) της εταιρίας, δημιούργησε μία 911 με επίπεδο, αεροδυναμικό ρύγχος, pop-up φώτα, φαρδύτερα φτερά με αεραγωγούς τόσο εμπρός, όσο και πίσω, μία τεράστια πίσω αεροτομή με το intercooler ακριβώς από κάτω της, ψηλά στο engine-bay κ.ά.

Με λίγα λόγια, δημιούργησε το Flachbau ή Slant Nose πακέτο, με την γερμανική εταιρία να βγάζει στην παραγωγή 948 αυτοκίνητα της 911 Turbo Cabriolet του 1988 με αυτό ακριβώς το πακέτο.

Το αυτοκίνητο είναι ούτως ή άλλως σπάνιο, με την RUF να βγάζει στην αγορά μόλις δύο αυτοκίνητα, εφοδιασμένα με διάφορα καλούδια της, όπως το 5-τάχυτο, μηχανικό κιβώτιο, τις ζάντες και την εξάτμιση.

Η συγκεκριμένη RUF Slantnose του 1987, αγοράστηκε πρόσφατα από έναν συλλέκτη, με το αυτοκίνητο να βρισκόταν σε ιδιωτική συλλογή για αρκετά χρόνια, και δεν είχε πλυθεί για σχεδόν 10 χρόνια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...