Άνδρας πέταξε τσεκούρι στο παρμπρίζ άλλου αυτοκινήτου

Σχετικά άρθρα

Το περιστατικό που θα δεις συνέβη πριν μερικές ημέρες στη πολιτεία της Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, όταν ο οδηγός ενός SUV πέταξε ένα τσεκούρι/κασμά στο παρμπρίζ ενός άλλου αυτοκινήτου.

Τα πάντα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που δέχτηκε την επίθεση, εισήλθε σε έναν αυτοκινητόδρομο, με τον άνδρα που πέταξε το τσεκούρι/κασμά να τον κορνάρει θεωρώντας πως του έκλεισε τον δρόμο. Έτσι ακολούθησε μια καταδίωξη που έληξε με το πέταγμα του τσεκουριού/κασμά.

Το ευτυχές ήταν πως κανείς δεν τραυματίστηκε και η αστυνομία συνέλαβε τον δράση 3 ημέρες μετά το περιστατικό. Πλέον είναι αντιμέτωπος με μια σειρά κατηγοριών κακουργηματικού χαρακτήρα, μιας και δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 47χρονος άνδρας εμπλέκεται σε αντίστοιχα περιστατικά εις βάρος άλλων οδηγών.

Τον περασμένο Ιούνιο απείλησε και έβρισε έναν άλλον οδηγό, ενώ η αστυνομία τον θεωρεί και ύποπτο για μια ληστεία που συνέβη πριν από μερικούς μήνες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...