Ξεπέρασε τις 100.000 κρατήσεις το Ford Maverick

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές Ιουνίου, η Ford παρουσίασε το μικρότερο μέλος της γκάμας των pickup της για την αμερικάνικη αγορά, το Maverick, και πριν λίγη ώρα ο CEO της Ford, Jim Farley, έκανε γνωστό -μέσω Twitter- ότι η εταιρία του έχει λάβει πάνω από 100.000 κρατήσεις για αυτό, ξεπερνώντας τις προσδοκίες τους.

Επιπλέον, ο Farley ανέφερε ότι οι περισσότερες κρατήσεις προέρχονται από τρεις πολιτείες, την Καλιφόρνια, τη Φλόριντα και το Τέξας, με το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο να είναι οι πόλεις που φαίνεται να αγαπούν περισσότερο το Maverick. Η παραγωγή του Maverick γίνεται στο εργοστάσιο της Ford, στη πόλη Χερμοσίγιο του Μεξικό, και η κυκλοφορία του στις ΗΠΑ, το Μεξικό αλλά και τη Βραζιλία έχει οριστεί για το φθινόπωρο, ενώ στην Ευρώπη δεν θα έρθει.

Στις σχετικές ειδήσεις, η Ford προγραμματίζει τον διπλασιασμό της παραγωγής του ηλεκτρικού F-150 Lightning, για να ανταποκριθεί στην μεγάλη ζήτηση του, καθώς μέχρι στιγμής η Ford έχει λάβει πάνω από 122.000 κρατήσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...