Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό sedan της Renault αλλά δεν μπορείς να το αγοράσεις

Σχετικά άρθρα

Η Mobilize είναι η εταιρία κινητικότητας του Groupe Renault που θα παρέχει υπηρεσίες κινητικότητας, εμπορία ενέργειας και δεδομένων. Μετά το διθέσιο πρωτότυπο EZ-1, ένα ειδικά σχεδιασμένο όχημα για κοινή χρήση αστικής κινητικότητας, η εταιρία παρουσίασε το Limo, ένα ηλεκτρικό σεντάν μοντέλο που έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι κατάλληλο για κοινή χρήση αστικής κινητικότητας και θα είναι διαθέσιμο μόνο μέσω συνδρομής.

Με απλά λόγια, δεν μπορείς να αγοράσεις το αυτοκίνητο που έχει μήκος 4,67 μέτρα, πλάτος 1,83 μέτρα, ύψος 1,47 μέτρα και μεταξόνιο 2,75 μέτρων. Μπορεί να μεταφέρει έως και 5 ενήλικες επιβάτες στο εσωτερικό του και κίνηση παίρνει από έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 150 άλογα με 220 Nm ροπής. Έχει τελική ταχύτητα 140 χλμ/ώρα και τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 9,6 δευτερόλεπτα.

Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 60 kWh και του χαρίζει αυτονομία 450 χλμ στον κύκλο WLTP. Με χρήση ταχυφορτιστή, το αυτοκίνητο αποκτά αυτονομία 250 χλμ μέσα σε 40 λεπτά φόρτισης.

Μεταξύ άλλων, το Limo διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25″, οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας 12,3″, 8 αερόσακους, ενεργό cruise control, σύστημα ανίχνευσης τυφλού σημείου και σύστημα υποβοήθησης διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...