Η Mobilize είναι η εταιρία κινητικότητας του Groupe Renault που θα παρέχει υπηρεσίες κινητικότητας, εμπορία ενέργειας και δεδομένων. Μετά το διθέσιο πρωτότυπο EZ-1, ένα ειδικά σχεδιασμένο όχημα για κοινή χρήση αστικής κινητικότητας, η εταιρία παρουσίασε το Limo, ένα ηλεκτρικό σεντάν μοντέλο που έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι κατάλληλο για κοινή χρήση αστικής κινητικότητας και θα είναι διαθέσιμο μόνο μέσω συνδρομής.

Με απλά λόγια, δεν μπορείς να αγοράσεις το αυτοκίνητο που έχει μήκος 4,67 μέτρα, πλάτος 1,83 μέτρα, ύψος 1,47 μέτρα και μεταξόνιο 2,75 μέτρων. Μπορεί να μεταφέρει έως και 5 ενήλικες επιβάτες στο εσωτερικό του και κίνηση παίρνει από έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 150 άλογα με 220 Nm ροπής. Έχει τελική ταχύτητα 140 χλμ/ώρα και τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 9,6 δευτερόλεπτα.

Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 60 kWh και του χαρίζει αυτονομία 450 χλμ στον κύκλο WLTP. Με χρήση ταχυφορτιστή, το αυτοκίνητο αποκτά αυτονομία 250 χλμ μέσα σε 40 λεπτά φόρτισης.

Μεταξύ άλλων, το Limo διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25″, οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας 12,3″, 8 αερόσακους, ενεργό cruise control, σύστημα ανίχνευσης τυφλού σημείου και σύστημα υποβοήθησης διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας.