Το WRC 10 ηχογράφησε πραγματικά αγωνιστικά για πιο ρεαλιστική προσομοίωση

Σχετικά άρθρα

Αύριο, 2 Σεπτεμβρίου, γίνεται διαθέσιμο το WRC 10 για το PlayStation 5, το PlayStation 4, τα Xbox Series X και S, το Xbox One και για PC (μέσω του Steam και του Epic Games Store), ενώ αργότερα θα γίνει και στο Nintendo Switch.

Σήμερα, η ομάδα πίσω από το επίσημο παιχνίδι του WRC 10 μας δείχνει την ιδιαίτερη προσοχή που έδωσε στην απόδοση των ήχων των κινητήρων, καταγράφοντας πραγματικά αγωνιστικά μοντέλα και ενσωματώνοντάς τα στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με το παραπάνω video, το WRC 10 προμηνύεται πολύ καλό σε ότι αφορά τον ήχο, με τα αγωνιστικά να ακούγονται όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματική ζωή, αν όχι πανομοιότυπα. Για να μετατρέψουν το WRC 10 σε μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία, οι προγραμματιστές της KT Racing κατέγραψαν πραγματικά αγωνιστικά σε διάφορες συνθήκες, ώστε να έχουν όσο πιο λεπτομερή στοιχεία.

Ακολουθήθηκε μια πολύπλοκη και ακριβής διαδικασία, με τις ηχογραφήσεις να επιτρέπουν τη λήψη ήχων από διαφορετικές πηγές και γωνίες, προκειμένου να αναμεταδοθούν τα ηχητικά εφέ όσο το δυνατόν πιο κοντά στη συμπεριφορά και τις ενέργειες των παικτών.

Όταν καταγράφηκαν οι ήχοι από τις διαφορετικές πηγές, υποβλήθηκαν σε επεξεργασία και ενσωματώθηκαν στο παιχνίδι σε κάθε όχημα. Τέλος, για την τελική μίξη, περιβαλλοντικοί ήχοι όπως δημόσιοι χώροι, διαφορετικές επιφάνειες δρόμου ή η επίδραση του καιρού προστέθηκαν για κάνουν ακόμα πιο ρεαλιστική την προσομοίωση οδήγησης ενός αγωνιστικού του WRC.

Δες ακόμα

Εντυπωσιακό gameplay του WRC 10 από το Rally Acropolis

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Skoda Vision Gran Turismo concept

Το δικό της Vision GT πρωτότυπο παρουσίασε η Skoda που και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 7. Το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το...

WRC: Ο Ogier νικητής στο Rally Κροατίας

Ο Sebastien Ogier άρπαξε την νίκη στο Rally Κροατίας, αφού κατάφερε σήμερα από την τρίτη θέση να ανέβει στην πρώτη, αφήνοντας στην δεύτερη θέση...