Rally Acropolis 2021, Ειδική διαδρομή: 5 (Θήβα)

Σχετικά άρθρα

Στη μεγαλύτερου μήκους ειδική της ημέρας, ο Ogier έκανε τη σωστή επιλογή ελαστικών, οδήγησε γρήγορα και σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο. Ο Thierry Neuville κατάφερε να επιδιορθώσει το πρόβλημα του υδραυλικού τιμονιού και πέτυχε τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο. Ο Dani Sordo ήταν τρίτος, ενώ επικεφαλής της γενικής κατάταξης παραμένει ο Kalle Rovanpera.

To μήκος της ειδικής διαδρομής είναι 27,27 χλμ., η θερμοκρασία που επικρατούσε ήταν 24 βαθμοί Κελσίου, ενώ οι συνθήκες οδοστρώματος ήταν στεγνό, μαλακό χώμα.

Ακολουθούν οι δηλώσεις των οδηγών, μετά το πέρας της ειδικής

Sebastien Ogier/Julien Ingrassia

Υπήρχε υγρασία στα σκιερά σημεία. Πριν μερικές ώρες θα ήταν καλά, τώρα πρέπει να καθαρίζω το δρόμο. Δυσκολεύτηκα με την πρόσφυση.

Elfyn Evans/Scott Martin

Ακόμη δύσκολα, εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων.

Thierry Neuville/Martijn Wydaeghe

Το αυτοκίνητο μπορεί να οδηγηθεί. Είναι καλύτερα. Κατάφερα να κολλήσω το σωλήνα του υδραυλικού τιμονιού. Υπάρχει επιπλέον ένα ηλεκτρικό πρόβλημα.

Kalle Rovanpera/Jonne Halttunen

Δε με εκπλήσσει ο χρόνος μας. Με τη σκληρή γόμα ήταν δύσκολα σε αυτές τις συνθήκες. Η πρόσφυση σε κάποια σημεία ήταν τόσο καλή, που το αυτοκίνητο δε γυρνούσε.

Ott Tanak/Martin Jarveoja

Είχαμε τα ίδια ελαστικά με τον Sebastien [Ogier]. Σήμερα δυσκολεύομαι πολύ με το αυτοκίνητο. Κάνω ό,τι μπορώ.

Gus Greensmith/Chris Patterson

Κάναμε τετ-α-κε σε αριστερή στροφή στην αρχή της ειδικής.

Dani Sordo/Candido Carrera

Ήταν περίεργα, σε κάποια σημεία είχε πολύ καλή πρόσφυση, αλλά σε άλλα καθόλου καλά. Δεν είμαι ευχαριστημένος. Ήταν δύσκολο να διαβάσεις το κράτημα του δρόμου.

Adrien Fourmaux/Renaud Jamoul

Δεν ήταν άσχημα. Είχαμε υποστροφή στα “βρόμικα” σημεία. Το τέλος ήταν πραγματικό γρήγορο. Καλός συμβιβασμός. Ήταν πολύ καλή ειδική σε σχέση με τις πρωινές.

Pierre-louis Loubet/Florian Haut-labourdette

Έχουν χάσει αέρα δύο ελαστικά, δεν έχουμε ρεζέρβα. Πρέπει να προσέξουμε.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...

WRC: Ο Ogier νικητής στο Rally Κροατίας

Ο Sebastien Ogier άρπαξε την νίκη στο Rally Κροατίας, αφού κατάφερε σήμερα από την τρίτη θέση να ανέβει στην πρώτη, αφήνοντας στην δεύτερη θέση...