Στη μεγαλύτερου μήκους ειδική της ημέρας, ο Ogier έκανε τη σωστή επιλογή ελαστικών, οδήγησε γρήγορα και σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο. Ο Thierry Neuville κατάφερε να επιδιορθώσει το πρόβλημα του υδραυλικού τιμονιού και πέτυχε τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο. Ο Dani Sordo ήταν τρίτος, ενώ επικεφαλής της γενικής κατάταξης παραμένει ο Kalle Rovanpera.

To μήκος της ειδικής διαδρομής είναι 27,27 χλμ., η θερμοκρασία που επικρατούσε ήταν 24 βαθμοί Κελσίου, ενώ οι συνθήκες οδοστρώματος ήταν στεγνό, μαλακό χώμα.

Ακολουθούν οι δηλώσεις των οδηγών, μετά το πέρας της ειδικής

1Sebastien Ogier/Julien Ingrassia

Υπήρχε υγρασία στα σκιερά σημεία. Πριν μερικές ώρες θα ήταν καλά, τώρα πρέπει να καθαρίζω το δρόμο. Δυσκολεύτηκα με την πρόσφυση.

2Elfyn Evans/Scott Martin

Ακόμη δύσκολα, εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων.

3Thierry Neuville/Martijn Wydaeghe

Το αυτοκίνητο μπορεί να οδηγηθεί. Είναι καλύτερα. Κατάφερα να κολλήσω το σωλήνα του υδραυλικού τιμονιού. Υπάρχει επιπλέον ένα ηλεκτρικό πρόβλημα.

4Kalle Rovanpera/Jonne Halttunen

Δε με εκπλήσσει ο χρόνος μας. Με τη σκληρή γόμα ήταν δύσκολα σε αυτές τις συνθήκες. Η πρόσφυση σε κάποια σημεία ήταν τόσο καλή, που το αυτοκίνητο δε γυρνούσε.

5Ott Tanak/Martin Jarveoja

Είχαμε τα ίδια ελαστικά με τον Sebastien [Ogier]. Σήμερα δυσκολεύομαι πολύ με το αυτοκίνητο. Κάνω ό,τι μπορώ.

6Gus Greensmith/Chris Patterson

Κάναμε τετ-α-κε σε αριστερή στροφή στην αρχή της ειδικής.

7Dani Sordo/Candido Carrera

Ήταν περίεργα, σε κάποια σημεία είχε πολύ καλή πρόσφυση, αλλά σε άλλα καθόλου καλά. Δεν είμαι ευχαριστημένος. Ήταν δύσκολο να διαβάσεις το κράτημα του δρόμου.

8Adrien Fourmaux/Renaud Jamoul

Δεν ήταν άσχημα. Είχαμε υποστροφή στα “βρόμικα” σημεία. Το τέλος ήταν πραγματικό γρήγορο. Καλός συμβιβασμός. Ήταν πολύ καλή ειδική σε σχέση με τις πρωινές.

9Pierre-louis Loubet/Florian Haut-labourdette

Έχουν χάσει αέρα δύο ελαστικά, δεν έχουμε ρεζέρβα. Πρέπει να προσέξουμε.