Το Hyundai Staria έγινε ένα φουτουριστικό επαγγελματικό βαν για μεταφορές

Σχετικά άρθρα

Τέσσερις μήνες μετά την αποκάλυψη του Staria, το νέο πολυτελές πολυμορφικό της Hyundai, η κορεάτικη εταιρία μας δείχνει σήμερα την επαγγελματική έκδοση του μοντέλου, που μετατρέπεται σε βαν για μεταφορές.

Το Staria Load αντικαθιστά το iLoad, που κυκλοφορούσε στις αγορές της Ασίας και της Αυστραλίας, και μπορεί να παραγγελθεί με δύο θέσεις ως βαν ή με πενταθέσια διάταξη ως βαν μεταφοράς προσωπικού, με κανονικές πόρτες στο πίσω μέρος, είτε με διπλές.

Το Staria Load διατίθενται δύο εξωτερικά χρώματα, το ασημί Shimmering Silver και το άσπρο Creamy White. Έχει μήκος 5,253 μέτρα, πλάτος 1,997 μέτρα, ύψος 1,99 μέτρα και μεταξόνιο 3,273 μέτρα, με τον χώρο φόρτωσης να αγγίζει τα 4.935 λίτρα.

Μηχανικά, προσφέρεται με τον 2,2-λίτρων VGT diesel κινητήρα απόδοσης 177 ίππων με 431 Nm ροπής, που συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Επίσης υπάρχει και ο 3,5-λίτρων MPI Smartstream απόδοσης 272 ίππων με 331 Nm ροπής που συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...