Χειροκίνητο το νέο Acura Integra

Σχετικά άρθρα

Η Acura αποκάλυψε περισσότερες φωτογραφίες του Integra, που θα κυκλοφορήσει στην αγορά των ΗΠΑ το 2022. Από αυτές βλέπουμε πως το νέο Integra διαθέτει Liftback σχεδιασμό, έχει πέντε πόρτες και LED πίσω φωτιστικά σώματα.

Επίσης υπάρχει μια διακριτική αεροτομή, με την εταιρία να μην αποκαλύπτει άλλες λεπτομέρειες και τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, ούτε εάν αυτό θα προσφέρεται στις αγορές της Ευρώπης, της Ιαπωνίας και του υπόλοιπου κόσμου.

Το μοντέλο θα προσφέρεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και παραμένει άγνωστο το κατά πόσο θα είναι διαθέσιμο κάποιο αυτόματο κιβώτιο.

Μηχανικά, φημολογείται ότι το νέο Integra θα βασίζεται στη νέα γενιά του Civic, και θα εξοπλίζεται με τον 1.500άρη turbo VTEC κινητήρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...